Productcategorieën

Filter op merk

Filter op schoenmaat

DKNY

DKNY sport collectie voor Nederland bestaat uit sportieve streetwear-stukken. Een coole look voor thuis ontspannen op de bank of actief bewegen in de sportschool of buiten. Zachte comfortabele materialen, een perfecte pasvorm en mooie prints.

DKNY en DKNY sport is een wereldwijd iconisch modemerk dat werd opgericht in 1989. Het bedrijf ontwerpt, verkoopt en distribueert collecties kleding, accessoires, schoenen en een gelicentieerd product met distributie in vrijstaande winkels en geselecteerde afdelingen en speciaalzaken wereldwijd. Het label blijft moderne kleding combineren met verfijnde gemak, en viert de ambitieuze en praktische geest van New York. Verworven door G-III Apparel Group in december 2016, wordt het bedrijf nog steeds erkend als een van de meest bekende namen op Amerikaanse wijze.

Leeser Studio verkoopt in Nederland een uitgebreide collectie van DKNY Sport.  Hoodies, joggingpants, T-shirts en accessoires. Niet alle items staan online dus bij twijfel gaarne contact met Leeser Studio opnemen. Misschien hebben wij het gezochte item op voorraad in onze winkel.  We hopen dat u als een blok zult vallen voor de mooie items DKNY Sport.  Kom dus gerust eens langs in onze exclusieve dameskledingwinkel in Rotterdam Hillegersberg om de collectie zelf te ervaren. Online shoppen kan uiteraard ook. In onze webshop vindt u de complete collectie van dit merk overzichtelijk gepresenteerd. U bestelt uw nieuwe kledingstuk gemakkelijk vanuit uw eigen huis.

Toont alle 2 resultaten

Leeser Studio favorieten