Productcategorieën

Filter op merk

Filter op S-M-L-XL

Est'Seven Paris

Est’seven voor Nederland bestaat uit leren broekjes en lange jurken. Een coole look voor iedere gelegenheid. De collectie is van comfortabele en zachte materialen gemaakt, een perfecte pasvorm en mooie prints.

Est’seven is een jong Nederlands merk. De oprichter heeft in diverse diciplines van het modevak ervaring opgedaan. Op een gegeven moment werd het tijd om op eigen benen te staan.

Leeser Studio verkoopt Est’seven in Nederland in Rotterdam en omstreken. We verkopen niet alle items van deze collectie maar een gedeelte. Met name de lederen broekjes.  Niet alle items staan online dus bij twijfel gaarne contact met Leeser Studio opnemen. Misschien hebben wij het gezochte item op voorraad in onze winkel.  We hopen dat u als een blok zult vallen voor de mooie items Est’Seven.  Kom dus gerust eens langs in onze exclusieve dameskledingwinkel in Rotterdam Hillegersberg om de collectie zelf te ervaren. Online shoppen kan uiteraard ook. In onze webshop vindt u de complete collectie van dit merk overzichtelijk gepresenteerd. U bestelt uw nieuwe kledingstuk gemakkelijk vanuit uw eigen huis.

Toont alle 2 resultaten